Kutyahelyzet

2012.05.11. 00:00

 Már hetek óta keresünk kutyát Máténak. Olyan állatra lesz szüksége a családnak, aki kedves, bújós és probléma mentes. Ösztönszegény, nincs túl nagy mozgásigénye, nagy termetű és lehetőleg félhosszú- vagy hosszú szőrű. 

Azaz, kilőve a labrador, mudi, mopsz, malinois, bernáthegyi, beagle, parson russell terrier, puli, border collie...és még sorolhatnám.

Jelenleg nincsen finanszírozás a kutya kiképzésére (és megvásárlására sem). A kiképzését természetesen megcsinálom így is. De az, hogyan találjunk minél kevesebb pénzből (leginkább nullából) egy igazán jó kutyát ennek a tündéri kisfiúnak, az igazi kihívás. 

Mivel speciálisan show kutyára lenne szükségünk, még inkább nehéz a helyzetünk.

Ma azért felbukkant a fény a hosszúnak tűnő alagút végén: egy tenyésztőnél van két tíz hónapos gordon szetter! 

Nagyon reméljük, hogy valamelyikük alkalmas lesz. Ez kiderül május 20.- án, amikor Csepelen találkozunk velük egy dog dancing versenyen.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Stefán Ildikónak, a szetter fajtamentőnek és neves tenyésztőnek a segítségéért!

 

Vera

A gordon bájos és kedves, nem mellékesen gyönyörű eb.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://terapiaskutyak.blog.hu/api/trackback/id/tr344501462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása