A sok kutya élménye

2012.05.05. 20:51

 Ma megtapasztalhattam, hogy milyen is négy kutyával együtt tölteni több órát, úgy, hogy ha még dolgom is van és van, ahova nem jöhetnek.

A kuyák, akik segítettek ebben: Artabán, az angol szetterem; Marcipán, anyukámék 40 kilós labija; Árnyék, a havanese és Kende, a mudi kölyök.

A programban szerepelt az, hogy kijövünk Gesztelybe a szüleimhez Édesanyámat felköszönteni, elmegyünk a temetőre, illetve Nagyimhoz, valamint a telekre is kinézünk.

Na a telekkel volt a legkevesebb gond, mert ott szabadon rohangálhattak, bár a kerítésen van 2 lyuk. Árnyék rögtön meg is találta, persze visszajönni már nem tudott. Mivel mind a 4 kutya kan így vicces volt az udvari játék, mert valakinek mindig kint kellett lenni, nehogy eltegyék egymást láb alól.
A temető már érdekesebb volt: 4-ből 3 kutya az autóban, miközben mi virágot ültettünk. De kibírták és nem romboltak le semmit.
Nagyim imádja a 3 kutyámat egyesével, illetve úgy, hogy kettő volt ott belőlük, már talákoztak és be is engedte őket a házba. Na a 3-ra már azt mondta, hogy mégsem kellene hogy bejöjjenek, így maradtak megint az autóban. Ablak lehúzva nekik, falusi kutyák kóborolnak és az én kedves 3 hónapos mudim ugat ki az ablakon, amin kifért az orra, meg a negyed feje. Ezt már Árnyék sem hagyta és mondanom sem kell, hogy Artabánnak is rögtön lett hangja. Rohantam kifelé, hogy szóljak nekik, erre mikor megláttak, mindenki elhallgatott és farokcsóválva, lihegve rátapadtak az ablakra és vártak. Hát lehet ilyenkor rájuk haragudni???

De ezen élményekkel gazdagodva, bátran kijelenthetem, hogy akkor is több kutyám lesz egyszerre!!

És képek azért nincsenek, mert ennyire még nem vagyok több funkciós, hogy fegyelmezzek is és fotózzak is. Majd legközelebb!!!

Enikő

A bejegyzés trackback címe:

https://terapiaskutyak.blog.hu/api/trackback/id/tr234490613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása