Vasárnap csatlakozott csapatunkhoz egy gyönyörű angol szetter fiú, akit a család Artúrnak- azaz Artinak- hívott. Roppant kedves, bújós kutya, nagyon tetszik mindannyiunknak. 

Egy bökkenő volt csak: már van egy Artink. Az új név kiválasztása kihívás elé állított minket, de mi rendületlenek- és kreatívak vagyunk. Mivel van már egy Jacob (a vérfarkas), ezért adott volt, hogy a témában keresgélünk lehetséges név után.

Mivel vérfarkasokban egy kicsit képzetlenek vagyunk, ezért maradtak a vámpírnevek. Gabival sorra vettük a szereplőket, és rövid vita után megállapodtunk a Jasperben. 

Jasper másfél éves, kicsit még szertelen, de nagyon jól alkalmazkodó kutya. Ha minden ideálisan alakul, Ő lesz Máté személyi segítő kutyája.

Jelenleg még csak egy képet tudok megosztani róla, de igyekszem a hiányosságaimat pótolni minél hamarabb.

Vera

A bejegyzés trackback címe:

https://terapiaskutyak.blog.hu/api/trackback/id/tr124543269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása