Így államvizsga felé közeledve, eléggé nehezen viselek bizonyos dolgokat, de van egy terápiás kutyám aki segít ebben illetve egy tanuló havanese.

A havanese fekete, és nagyon cuki és soha nem hagyja hogy magam alatt legyek. Ennek köszönhetően illetve hogy állandóan a sarkamban van az Árnyék nevet kapta.

Mindíg érdekelt milyen lehet a kolléganő élete több kutyával, hát most ez a kettő is elég, főleg amikor dolgoznom vagy tanunom kellene és mindenki azt akarja hogy csak is őt szeressem de most azonnal. Ez az érzés nagyon jó.

Tegnap este 11 óra vot hogy haza érkeztem 4 nap távollét után és mind a két kutya a nyakamban landolt és persze velem aludtak, mert hát "anya" hazajött. Nagyon tudom ajánlani mindenkinek, mert fantasztikus érzés volt ahogy engem hazavártak és nem haragudtak meg hogy több napra itt hagytam őket.

Szegényeknek már nagyon melegük van, de ez nem tartja vissza őket attól, hogy velem aludjanak és engem melegítsenek!

Enikő

A bejegyzés trackback címe:

https://terapiaskutyak.blog.hu/api/trackback/id/tr604485112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása