Sziasztok!

Mint ahogy azt már Vera is írta, ha kell hétvégén is dolgozunk.

Jelenleg Én és Artabán a Szimbiózis Alapítványnál dolgozunk, autista és értelmi sérült fiatalokkal, ahol egyensúlyt és testtudatot fejlesztünk, illetve személyreszabott fejlesztési tervet dolgoztunk ki az ottani gyógypedagógussal. Ebben a témában írtam a szakdolgozatomat, ami hamarosan megtekinthető lesz ha valakit érdekel. Annyira nagy sikere lett, hogy áprilisban két helyre is megyünk erről előadást tartani. Az egyik az Debrecen a gyógytornász szakmai nap, a másik pedig Kassa egy ottani társaság hívott meg minket.

Hamarosan (előreláthatólag 2012.04.17.) indítunk egy iskolai programot Újcsanáloson a Kossuth Lajos Ált. Iskolában, ahol a hátrányosabb helyzetű fiatalok is megtapasztalhatják, milyen is a kutya jótékony hatása, ami egy nyitott igazgatónak és egy pályázatnak köszönhető. 

Ugyan ezen településen egyeztetés alatt van két óvodás csoport beindítása is, ami a testi illetve mentális fejlődésüket segítené a gyerkeknek, illetve a nagycsoportosokat pedig az iskolára készítenénk.

Hamarosan képekkel is szolgálhatunk, de nagy örömünkre sok a képanyag és válogatni kell!

 

Enikő

A bejegyzés trackback címe:

https://terapiaskutyak.blog.hu/api/trackback/id/tr404396181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása