Kevés alvás után elérkeztünk egy újabb csodás naphoz. Jött a B csapat (lesz C és D is) ami Zsuzsi, Ádám, Enikő, én illetve Rumi-Artabán-Mazsi személyében materializálódott. Enikő a reggeli vonattal jött, hívott, hogy meg akarják büntetni, mert a kutya nem utazhat ingyen. Ez persze nem igaz, de hát úgy szép az élet ha zajlik. Miután Enikő megkérte a MÁV lelkes munkatársát, hogy a büntetés mellé a nevét is mellékelje reklamáció céljából eltekintett a büntetéstől.

Már kicsit többen voltak mint az előző napon, de eléggé eldugott helyen volt az ability park, ezért néhány ember "kintről" is hívtunk be, hogy látogasson meg minket.

Mazsi és Artabán vezetett, produkálta magát, Zsuzsival sokan beszélgettek, Rumi meg egyenesen sztár volt, hiszen sokan elolvasták a róla kitett ismertetőt. A szomszédba is segítőkutyások költöztek, voltuk náluk is.

Sok volt a külföldi, viszont elég sokat tudtak a kutyázásról, odajött egy Holland lány is akinek az apukája vakvezető kutyával közlekedik, ezért ő különösen boldog volt, hogy találkozott velünk. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk a szigetlakók részéről. Bár az egyikük megjegyezte, hogy Mazsola nem igazi segítőkutya, mert ő kért tőle egy sört, de nem hozott.

Megfigyelésünk szerint egyre hamarabb indult a buli a szomszéd sátorban, ezért délután 3kor már ment a tuc-tuc megy tek-tek-tek ami némiképp megbonyolította a kutyákkal való kommunikációt. Igazából ezután már senkivel sem tudtuk értelmesen beszélni, ezen a ponton egy kicsit jobban járt a két sátorral odébb lévő jelnyelvet használó csapat.


Este hétre már kicsit ki voltam fáradva, ez dokumentálva is van: ÍME

IMAG0362.JPG

Zsuzsiék elindultak hazafelé, mi pedig zártunk, pakoltunk, Enikőnek sátrat állítottunk, biztonsági őrökkel haverkodtunk. Enikő elment az egyik barátnőjéhez, én pedig a nyóckerbe.

Gyorsan eltelt a nap és jó volt Zsuzsiékat megismerni, ezzel zárom is soraimat.

Gabi

A bejegyzés trackback címe:

https://terapiaskutyak.blog.hu/api/trackback/id/tr14709285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása