Ma reggel, a megbeszéltek szerint összeállt az A csapat (Móni, Domonkos, Robi, én + két eb) az egyes villamos megállójában. Elzarándokoltunk a sziget bejáratához, bementünk és természetesen eltévedtünk. Kezdetnek nem rossz...


A helyünk viszont nagyon jó volt. Kis park, sok árnyék, kedves szomszédok. Az amerikai álom :) Kipakoltunk és vártuk a felénk tévedőket. Jöttek is, a kutyák dolgoztak, mi magyaráztunk, minden ment mint a karikacsapás. Az emberek alapvetően érdeklődőek voltak, sokat kérdeztek és kutyáztak.

Ámbátor kutyák - az enyém éppen alszik, az biztos hogy eléggé lefáradtak. Sok idegen ember, zaj, nyüzsgés, még csoda hogy ilyen jól bírták. Jó volt a csapat is, öröm volt együtt dolgozni. Nekem viszont hiányzik már az alvás. Ennek örömére rövidre is zárom a dolgot, megyek, alszok - fekszek - pihenek.

Gabi

IMAG0355.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://terapiaskutyak.blog.hu/api/trackback/id/tr564704594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása